← Back to «Interior»

The apartment on Veresayeva street in Rostov-on-Don

About the project

The tone of the interior was set by the space itself: spacious, open, filled with light. The living room is combined with the kitchen – they are nominally divided only by the complex design of the kitchen island. In order to further expand the area, the balconies were attached to the inner zones. The idea of openness was supported by glass wardrobes: they do not divide the room, but at the same time make it look multilayered and more interesting. Different zones are stylistically connected with each other at the level of finishing materials: stones, the big amount of timber on walls and ceilings, decorative plaster of neutral tones – all this became a good background for compositional accents.

2015 г.
commissioning of the project
80 m²
object area
3
rooms