← Back to «Architecture»

Private dwelling house in Rostov-on-Don

About the project

1
publication
3
team members

A house for a family of four people uses the idea of a contrast between a monumental "shell" - and a transparent, filled with light and air "inside". Squat forms of reinforced concrete are coated with bricks and stones, and panoramic glazing opens a view to the interior, which becomes a full-fledged element of the architecture. The symmetry of the building is dynamically emphasized by the pipe of a two-sided fireplace, which runs straight through the center of the facade.

2012 г.
commissioning of the project
400 m²
object area
2
floors
17
rooms

Team members

Evgeny Zadorozhniy

founding partner/architect

Ekaterina Ivashchenko

interior designer

Sergey Barilov

structures engineer