← Back to «Architecture»

The house in the Moscow suburbs

About the project

1
award
1
team member

An unusual layout of the house was dictated by the area: it is located right in the forest. It was important to design the building in such a way as to save the trees. A complex asymmetric plan became a solution. Compositional and symbolic center of the interior (a chimney with a sofa) - is the hearth and heart of the house. The rest of the space was formed around this center: the kitchen, the office, the bedrooms, the billiard room and other areas. While choosing the furniture and decorative elements we were trying to use natural materials such as: wood, stones, bricks and leather. Thus, we were able to combine the interior of the house with the natural surroundings.

2012 г.
commissioning of the project
850 m²
object area
2
floors
22
rooms

Team members

Evgeny Zadorozhniy

founding partner/architect