About the project

8
team members

We divided the entire volume of the building to the separate blocks, connected by glass junctions. The classrooms are located in the blocks. Such a solution afforded us to create a dynamic volume-spatial composition, where the each of the blocks is faced with the panoramic view one of its corners. In order to reward every inner space with a beautiful view from the window we made the angular apertures, covered with the arch constructions. The building consists of two high overground floors and one underground. Overground floors are divided by the entresols, what creates a complex spatial play of interiors, and despite the small volume of the building, there is a quite complex and various space is created inside. Engineering and other support premises are located on the basement floor. An open-air sports field is on the roof.

the year of project development: 2020

status: schematic design

680 m²
object area
2
floors

Team members

Evgeny Zadorozhniy

founding partner / senior architect

Karolina Sholokhova

project leader / senior architect

Dmitry Konovalov

project leader / architect