← Back to «Architecture»

The redesign of the house facade in Podmoskovye

About the project

4
team members

Initially, there was the task to project the guest house, although the ground floor of the main house already had been built. We replanned the first floor to connect two buildings on the territory by unified conception — though appeared double-lighted guest-room and outside stairway in the interior. For facades facing we used savages stones and dark wood — natural materials, which are accordant to the landscape. The outside rafter spars and huge panoramic windows add to the buildings the visual lightness, which blurs the borders between architecture and its surroundings.

2019 г.
commissioning of the project
455 m²
object area
2
floors
24
rooms

Team members

Evgeny Zadorozhniy

founding partner/architect

Carolina Sholokhov

senior architect

Denis Daragan

architect/3d visualizer

Vladimir Belash

structures engineer