An interior of the house in Switzerland

The house, surrounded by gentle slopes of majestic mountains and dense forests, is located in a picturesque region of Switzerland. It is a peaceful place far away from noisy tourist locations. The main project task is to create a sense of absence of boundaries between humans and nature - a source of spiritual peace and balance. The purity of forms and lines, flooded with light spaces, immerse in a state of serenity. Each room in the house conveys a common philosophy of the interior, where the main idea is a state of tranquility, peace, and connection with nature. The terrain influenced the decision of the number of floors and volumes of the house, which in turn became the starting point in the planning of spaces. Natural wooden materials in the finishing and interior elements make the atmosphere of the house more cozy and harmonious. When designing, it was decided to partially show the open wooden roof system, thereby adding more natural warmth to the interior of the bedrooms. The neutral color scheme of the house's interior, in close interplay with the views from the panoramic windows, provides comfort and allows one to focus on what is important.

269 m²
object area
2
floors
4
team

Evgeny Zadorozhniy

founding partner / senior architect

Alexandra Kobiz

project leader / interior designer

Anton Kochulimov

interior designer

Daria Bulla

interior designer